Туристична привабливість Чернівців...

Чернівці з давніх часів його називали маленьким Парижем та маленьким Віднем. Місто романтики — де вулиці підмітали пелюстками троянд, місто, що подарувало Україні багатьох відомих людей. Воно вражає своєю архітектурою та  неповторною самобутністю.
Ти чернівчанин. Кожен день ходиш по вулицях міста, милуєшся його красою. Ти знаєш своє місто? Знаєш як воно виглядає з висоти пташиного польоту? Ні? Відповідь проста тобі просто не дано це побачити. Адже в Чернівцях не має оглядової вежі!
І причина цьому проста. Вхід до Чернівецької Ратуші закритий і на це я декілька причин: наша вежа не будувалась для туристів, тут  варто згадати, що львівська теж не будувалась, проте щороку львівську вежу відвідують тисячі туристів. Ще однією причиною є 126 сходинок, адже люди, що мають проблеми зі здоров'ям просто невзмозі їх подолати. Тут питання в наступному, як тоді ті самі хворі люди піднімаються сходами в багатоквартирних домах?
Зі всією красою нашого міста по кількості туристів, що відвідують його протягом року, воно займає одну з найгірших позицій. Наш бюджет щорічно втрачає кошти! Причина цьому проста: не бажання наших можновладців розвивати туристичний бізнес в Чернівцях. На ремонт Ратуші ми б витратили значно менше коштів ніж отримали б прибутку, якщо тільки подумати, що кожен турист за споглядання нашого міста з Ратуші заплатить 5 грн. то наш міський бюджет в рік отримає декілька додаткових тисяч грн.
Чернівцям потрібно розвивати туристичний бізнес і для цього створювати новий, більш успішний бренд міста.
Поглянь на своє місто згори!
І нехай наше маленьке містечко стане справжньою перлиною України!  

5 коментарів

Остап Ножак
Плюс до того ж: туристи рідко бувають хворими, переважно це люди при здоров'ї (навіть якщо пенсіонери), тому питання про подолання 126 сходинок навіть смішно підіймати.
А якщо «вежу збудовано не для туристів» — то можна створити денний ліміт оглядачів. Одним словом, вихід всюди знайдеться!
Мар'яна Литва
Насправді причина проста, це елементарне не бажання наших чиновників щось робити…
Остап Ножак
Людина звикає до того, що легше. А вийти за рамки — важче. Чиновники — теж люди. Звідси — висновок…
Мар'яна Литва
Дійсно легше нічого не робити адже зарплату ти все одно отримаєш, а як ти виконаєш свою роботу то вже інше питання…
Тодар Лахвіч
"І нехай наше маленьке містечко стане справжньою перлиною України!"
Чаму стане?
Чарніўцы і так ужо — сапраўдная перліна, і не толькі Украіны! Найвышэйшага гатунку і чароўнай прыгажосці перліна!)
Паглядзіце, якія фоткі! А калі ўпершыню бачыш увочавідкі — уражанне, што патрапіў у чароўную казку)
Гаворка ў аўтара допіса ідзе, бадай, пра тое каб толькі аздобіць, аточыць гэтую каштоўнасць. Зрабіць яе бачнай і больш вядомай)
А вось гэта заўсёды патрабуе: ініцыятывы, грошаў і адміністратыўнай волі)
Дасі Божа ўсяго гэтага мэрыі аднаго з самых прыгожых гарадоў Еўропы!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте